Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd.

China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. certificaten
Wij zouden willen u voor elk van uw hard werk danken die ons van kwaliteitsmateriaal en de dienst voorzien. Wij zijn trots om het exclusieve merk hier in Hawaï te zijn die uw producten leveren. Wij geloven u grote kwaliteit hebt in vergelijking met uw concurrenten en wilt blijven het enige merk die die kwaliteit leveren. Wij verheugen ons op een grote 2021 samen.

—— M. Tanner Scotson

Dank u voor uw steun en antwoord altijd snel ons. Ik wens u en uw familie grote Kerstmis. Wij verheugen ons op opnieuw het behandelen van u in het Nieuwjaar.

—— M. Murray

Dank u Jason. Uw Oasemerk coldroom is de eerste keus van onze offerte. Dank u voor uw steun bij tarifering en de dienst. Wij gelukkig aan voortdurende goede samenwerking met uw geacht bedrijf.

—— M. Gary Hall

Goede kwaliteitsproducten met de beste naverkoopdienst. Maar wij hopen die meer steun op prijzen kunnen voortaan worden.

—— M. Frank Smith

U keert altijd aan me terug in een korte tijd. Dank u tot dusver voor al uw steun aan ons. Vooruit wensend u een helderder jaar. Sterk verblijf.

—— Mej. Hoang Huong

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Oase, CNAUC enz.
Aantal werknemers : 150~160
Jaarlijkse omzet : 1500-1800
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

Wij richtten in 2003 op, gespecialiseerd in allerlei de producten van de koelingslijn. Als het condenseren van eenheden, compressoren, het bevriezen en airconditioningscomponenten. Wij hebben overvloedige technologie met uitstekend de dienst werkend team.

Nu vertegenwoordigen wij en verkopen meer dan 10 producten van de merkenkoeling zoals L'UNITE HERMETIQUE, COPELAND, BITZER-Compressoren, EMERSON, ALCO, de Controles en de Kleppen van CASTEL, DIXELL, ELIWELL-temperatuurcontrolemechanismen, de evaporatoren enz. van lu-VE, van KELVION KUBA.
   

In 2009, werd de OASEfabriek opgericht, die met ontwerp, onderzoek, productie, marketing en installatie van coldroom en koelingssysteem bezig geweest is. Wij kunnen diepvriezerruimte, koelere ruimte en de ruimte van de ontploffingsdiepvriezer aanpassen. Voor systeem, hebben wij luchtgekoeld en met water gekoeld type, monoblock eenheid en verdeelde eenheid enz. Onze coldroompanelen worden gemaakt van verschillende materialen met geavanceerd materiaal en belangrijke technologie van de industrie. Onze uitvoerige producten hebben absolute voordelen, met inbegrip van prestaties, milieubescherming, esthetica, prijs.

China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Onze producten voeren naar veel gebieden en landen zoals Australië, Nieuw Zeeland, Oost-Europa, Zuidoost-Azië enz. uit

CNAU en de OASE hebben goede word-of-mouth voor haar grote sterkte, overvloedige ervaring en perfecte reputatie in binnen- en buitenland gewonnen. Wij beloven om hoogte - kwaliteitsproducten van de perfecte naverkoopdienst te voorzien.

WAAROM KIES DE V.S.?

 

Specifieke Leverancier:  CNAU en de OASE zijn een specifieke koeling en airconditioningsproductenleverancier.

Goed geïnformeerd Personeel:  Het vriendschappelijke, goed geïnformeerde personeel spreekt uw taalbesparing u tijd en frustratie.

Betrouwbare Ervaring:  Wij zijn in deze bedrijfslijn meer dan 18 jaar, verzekerend hebben wij de ervaring om u van geluid te voorzien                                                   raad en de betrouwbare dienst.

Projectontwerp:  Wij zijn gekend voor efficiënt en rendabel projectontwerp om u van innovatieve wereld belangrijke producten te voorzien.

Binnenshuis Vervaardigend:  Met een enorme waaier van binnenshuis vervaardigde condenserende eenheden is de aanpassing nooit gemakkelijker geweest.

 

Onze samenwerking assoieert als volgtChina Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Certificaat

 

China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Jason

Tel.: 86-13480948557

Fax: 86-755-82209876

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)