Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. certificaten
Wij zouden willen u voor elk van uw hard werk danken die ons van kwaliteitsmateriaal en de dienst voorzien. Wij zijn trots om het exclusieve merk hier in Hawaï te zijn die uw producten leveren. Wij geloven u grote kwaliteit hebt in vergelijking met uw concurrenten en wilt blijven het enige merk die die kwaliteit leveren. Wij verheugen ons op een grote 2021 samen.

—— M. Tanner Scotson

Dank u voor uw steun en antwoord altijd snel ons. Ik wens u en uw familie grote Kerstmis. Wij verheugen ons op opnieuw het behandelen van u in het Nieuwjaar.

—— M. Murray

Dank u Jason. Uw Oasemerk coldroom is de eerste keus van onze offerte. Dank u voor uw steun bij tarifering en de dienst. Wij gelukkig aan voortdurende goede samenwerking met uw geacht bedrijf.

—— M. Gary Hall

Goede kwaliteitsproducten met de beste naverkoopdienst. Maar wij hopen die meer steun op prijzen kunnen voortaan worden.

—— M. Frank Smith

U keert altijd aan me terug in een korte tijd. Dank u tot dusver voor al uw steun aan ons. Vooruit wensend u een helderder jaar. Sterk verblijf.

—— Mej. Hoang Huong

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De OASEfabriek is bezig geweest met ontwerp, onderzoek, productie, marketing en installatie van coldroom en koelingssysteem. Wij kunnen diepvriezerruimte, koelere ruimte en de ruimte van de ontploffingsdiepvriezer aanpassen. Voor systeem, hebben wij luchtgekoeld en met water gekoeld type, monoblock eenheid en verdeelde eenheid enz. Onze coldroompanelen worden gemaakt van verschillende materialen met geavanceerd materiaal en belangrijke technologie van de industrie. Onze uitvoerige producten hebben absolute voordelen, met inbegrip van prestaties, milieubescherming, esthetica, prijs.Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   

  Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 5

   

   

 • OEM / ODM

  Onze koude ruimte, walk-in harder en diepvriezerruimte zijn aangepaste producten.

   

  Wij ontwierpen en leverden vele harder en diepvriezerruimten aan Vijfsterrenhotels, zoals Marriott, Hilton, Sheraton, Wyndham, Renaissance, Hyatt enz.

   

  Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij hebben ons eigen onderzoek en kan het ontwikkelingsteam, ontwerpen en vervaardiging volgens het verzoek van verschillende cliënten.

Contactgegevens
Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Jason

Tel.: 86-13480948557

Fax: 86-755-82209876

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)