Thuis ProductenDe Componenten van het koelingssysteem

Het Water van van het Bron r407cr410a koelmiddel van de de RollenWarmtewisselaar Warmtepompcoaixal de Met water gekoelde Condensator

China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd. certificaten
Wij zouden willen u voor elk van uw hard werk danken die ons van kwaliteitsmateriaal en de dienst voorzien. Wij zijn trots om het exclusieve merk hier in Hawaï te zijn die uw producten leveren. Wij geloven u grote kwaliteit hebt in vergelijking met uw concurrenten en wilt blijven het enige merk die die kwaliteit leveren. Wij verheugen ons op een grote 2021 samen.

—— M. Tanner Scotson

Dank u voor uw steun en antwoord altijd snel ons. Ik wens u en uw familie grote Kerstmis. Wij verheugen ons op opnieuw het behandelen van u in het Nieuwjaar.

—— M. Murray

Dank u Jason. Uw Oasemerk coldroom is de eerste keus van onze offerte. Dank u voor uw steun bij tarifering en de dienst. Wij gelukkig aan voortdurende goede samenwerking met uw geacht bedrijf.

—— M. Gary Hall

Goede kwaliteitsproducten met de beste naverkoopdienst. Maar wij hopen die meer steun op prijzen kunnen voortaan worden.

—— M. Frank Smith

U keert altijd aan me terug in een korte tijd. Dank u tot dusver voor al uw steun aan ons. Vooruit wensend u een helderder jaar. Sterk verblijf.

—— Mej. Hoang Huong

Ik ben online Chatten Nu

Het Water van van het Bron r407cr410a koelmiddel van de de RollenWarmtewisselaar Warmtepompcoaixal de Met water gekoelde Condensator

R407c R410a refrigerant Water Source Heat Pump Coaixal Coils Heat Exchanger Water-Cooled Condenser
R407c R410a refrigerant Water Source Heat Pump Coaixal Coils Heat Exchanger Water-Cooled Condenser R407c R410a refrigerant Water Source Heat Pump Coaixal Coils Heat Exchanger Water-Cooled Condenser R407c R410a refrigerant Water Source Heat Pump Coaixal Coils Heat Exchanger Water-Cooled Condenser R407c R410a refrigerant Water Source Heat Pump Coaixal Coils Heat Exchanger Water-Cooled Condenser

Grote Afbeelding :  Het Water van van het Bron r407cr410a koelmiddel van de de RollenWarmtewisselaar Warmtepompcoaixal de Met water gekoelde Condensator

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Extek
Certificering: CE / UL
Modelnummer: ET-reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20pcs
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Kartons
Levertijd: 4-6 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 2000pcs per week
Gedetailleerde productomschrijving
Koelmiddel: R407, R410a, R12 Reeks: ET
Materialen: Koperstaal, cupronickel Toepassing: Warmtepompsysteem, Koelingssysteem
Voorwaarde: Nieuw Naam: Coaxiale RollenWarmtewisselaar
Hoog licht:

R407 de Coaxiale Rollen van de KoelmiddelenWarmtepomp

,

ET Warmtepomp Coaxiale Rollen

,

R12 Koelmiddelen Coaxiale Rollen

Warmtepomp Coaxiale Rollen, Water/Gemalen BronWarmtepompWarmtewisselaar voor Koeling, de Warmtewisselaar van Vesseland

 

De coaxiale Rollen worden speciaal ontworpen voor warmtepompsystemen voor maximumhitteoverdracht met integratie van de meest geavanceerde en innovatieve ingewikkelde multi-hoofdbinnenband, gebruik als water gekoelde condensatoren, waterharder en in water bronwarmtepompen. Zij worden ontworpen voor het koelmiddel van R22, van R12, van R410a en R407c-. De eenheden worden geschat bij standaard ARI-Voorwaarden norm 450-79 gebruikend R22.

 

De binnenband met multi-hoofden geschroefte structuur van de coaxiale roltype warmtewisselaar is speciaal geschikt voor warmtepompsysteem, zoals water/gemalen bronwarmtepomp en warmtewisselaar voor het schip, wegens zijn goede warmtewisselaar de efficiënte, lagere druk en goed karakter van olieterugkeer wanneer gebruik zoals het verdampen, enz. verliest

 

Eigenschappen

 

1. Uitstekende hitte die, de sleutel om zich op de binnenband van het schroef multi-hoofd te baseren ruilen.

 

 

2. De schroefbuis heeft de oppervlakte van de hitteuitwisseling door veranderende lengte verhoogd. De prestaties van hitteuitwisseling nemen volledig toe rond stroom van zowel water als koelmiddel langs schroefbinnenband.

 

3. De onstuimigheid door de windingen aan zowel het water als koelmiddel wordt verleend stroomt voor controle die gootsteen in oppervlakte bevuilen te zijn die. Het netto resultaat is een hoogst efficiënte, compacte warmtewisselaar met superieure anti-fouling kenmerken.

 

4. Het water en het koelmiddel zijn tegenovergestelde stroom om uitstekende hitteuitwisseling van warmtewisselaar efficiënt te maken.

 

5. De standaardgrootte is bevorderlijk voor besparingsruimte voor nominaal van 6000BTU aan 84000BUT.Outer-grootte: spiraal, trombone, de lente, dubbele gekronkelde schroef, tetragonum, enz.

 

6. De binnenband kan van koperbuis worden gemaakt of cupronickel is de buis, koperbuis beschikbaar in zoet water terwijl cupronickel de buis voor zwembad en zeewatertoepassing beschikbaar is.

 

7. Worden de Extek coaxiale rollen goedgekeurd door UL & Ce voor gebruik met koelmiddelen R134a, R22, R407c, R410a, enz.

 

8. De maximum werkdruk: 400 psi aan waterkant en 650 psi aan koelmiddelenkant.

 

Specificaties

Model Het koelen capaciteit (kW)
ET006/009SC 2.30
ET013SC 3.20
ET016SC 4.30
ET019SC/ET024SC 6.14
ET030SC 8.13
ET036SC 9.26
ET043SC 10.84
ET052SC 12.72
ET062SC 15.87
ET072SC 18.19

 

Het Water van van het Bron r407cr410a koelmiddel van de de RollenWarmtewisselaar Warmtepompcoaixal de Met water gekoelde Condensator 0

 

Het Water van van het Bron r407cr410a koelmiddel van de de RollenWarmtewisselaar Warmtepompcoaixal de Met water gekoelde Condensator 1

 

Indien u om het even welke vraag hebt, voel vrij te contacteren

 

Contactgegevens
Shenzhen Sino-Australia Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Jason

Tel.: 86-13480948557

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)